Praktijk LOOMZwangerschap

Een kinderwens of al zwanger?
wat kan kunnen wij voor jou betekenen

Voor, tijdens en na je zwangerschap kunnen we je helpen jou lichaam in optimale conditie te brengen.
Middels een ontspannende massage, met de Bowen techniek en/of het 3Care vitaliteits programma.
Ook wanneer zwanger worden niet lukken wil en er verder geen medische oorzaak voor gevonden is, kan Praktijk LOOM mogelijk wat voor jou betekenen.

Stimulatie van het  immuunsysteem, zorgt voor een betere bloedcirculatie, vocht afvoer en soepelere weefsel en spieren. Verzachten van rugpijn en bekkenklachten, zorgt voor een betere nachtrust verminderd stress en helpt angst lost te laten én zorgt voor mooi contact tussen jou en je kindje.

Een zwangerschapsmassage
is een zachte rustige massage, waarbij rekening wordt gehouden met wat wel en niet mag voor zwangere vrouwen. Zo wordt er rekening gehouden met bepaalde drukpunten en wordt aandacht gegeven aan probleem gebieden. Je ligt heerlijk ondersteund door kussens en handdoeken op je zij en op je rug, en wordt met een natuurlijke zo geurloos mogelijk olie gemasseerd. Je wordt in een uur heerlijk loom gemaakt. Even een moment helemaal voor jezelf en je kindje(jes) in wording. Een mooie manier om contact te maken.

Bowen Therapie kan aanvullend óf in een aparte sessie worden ingezet. Beide behandelingen zijn zacht en een weldaad voor jezelf en daarmee ook voor je kindje in wording.

Het 3Care vitaliteits programma helpt jou op een makkelijke en eenvoudige manier jou lichaam in topconditie te krijgen door middel van unieke formule die jou lichaamcellen helpt te beschermen en te optimaliseren. Door gezond te leren eten met ondersteuning van een goed uitgeballanceerde multi-vitamine. Je hoeft niet te bedenken wat je wilt eten want alles zit met lekkere recepten in een map.

Eén quote van een cliënt;
“Ik kan moeilijk stil zitten of de rust in mij vinden, maar van deze  zwangerschapsmassage werd ik echt zo relaxt. En het mooie vond ik dat ik echt het gevoel had één te zijn met mijn kindje. Dat had ikzelf nog niet eerder zo ervaren. Echt een aanrader. Ik voelde me bij Eugénie echt relaxt. “

Een Zwangerschapsmassage of een gewone massage zit daar verschil tussen?

Ja zeker. Er zijn namelijk verschillende (reflexzone) punten waar een masseur rekening mee moet houden als zij een zwangere vrouw masseert. Wij weten dat en houden hier ook rekening mee.
Een zwangerschapsmassage is altijd heel zacht en rustig, maar zeker niet te ‘poezelig’. Ook geuren kunnen anders overkomen wanneer je zwanger bent. Je huid is je grootste orgaan en daarom masseren we met een natuurlijke verzorgende olie die veilig is voor je kindje in wording.

Een Zwangerschapsmassage of Bowen Therapie?

Een massage wordt in de eerste 12 weken afgeraden.
Bowen kan echter wel omdat het zo subtiel is.
Bij de Bowen therapie wordt er geen gebruik gemaakt van olie en kan daarom over dunne kleding heen gegeven worden. Bij de Bowen therapie is er ook geen sprake van voortdurend contact met het lichaam. Maar worden er op specifieke plaatsen een huidrek en een rolbeweging gemaakt die een keten aan reacties in het lichaam op gang brengt. Dit geeft een andere beleving dan een massage met olie, maar het effect is groot en is zeer stress verlichtend. Bowen brengt het lichaam in diepe ontspanning en is zeer effectief bij diverse klachten.  Lees verder op de Bowen Therapie  pagina.