Praktijk LOOMZwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Vanaf 7 mei 2017 kun je bij Praktijk LOOM genieten van een zwangerschapsmassage. De zwangerschapsperiode is een bijzonder tijd, waarbij het belangrijk is voor moeder en kind in wording om deze zo ontspannen mogelijk door te komen. Een zwangerschapsmassage kan daar positief aan bijdragen.

Je lichaam verandert in rap tempo en daarkomen soms wat zwangerschapsongemakken bij kijken. Maar ook alle drukte van het dagelijkse leven eromheen, goed bedoelde adviezen en spannende verhalen zullen je vast ter oren komen. Een massage kan op zo’n moment een uitkomst zijn. Je even helemaal lekker afsluiten van alles en iedereen. Even alleen samen een zijn met jou kindje in wording. Want dat is wat een zwangerschapsmassage zeker bevorderd, even contact maken met dat mooie wonder in jouw buik.

Je zult je heerlijk onstpannen voelen, zelfs als je altijd een bezig bij bent, zul je merken dat je tot rust komt.
De massage reduceert stress, verbetert je bloedsomloop en vochtafvoer, helpt bij krampen, rugklachten en gespannen kuiten, bevordert een betere nachtrust en helpt angst los te laten.

Je wordt binnen een uur even heerlijk van top tot teen vertroeteld. De zwangerschapsmassage is zacht, maar zeker niet te ‘poezelig’. Je huid wordt verzorgt met een natuurlijke verzorgende olie, met een zachte natuurlijke geur, waarbij we zoveel mogelijk met jou geurbeleving rekening houden.
Een deelmassage is ook mogelijk.

De massage wordt in de Praktijk in Nieuw Vennep gegeven, mocht je niet naar de praktijk kunnen komen informeer dan naar de mogelijkheden op locatie.

Maar wist je dat de Bowen Therapie die ik geef ook heel veel kan betekenen bij zwangerschapsklachten?
Zo helpt het bij bekken-, rug- en schouderklachten, kramp, carpaltunnelsyndroom, vochtafvoer, stress, beenlengte verschil, angst, beter slapen etc. Ook deze methode is zacht en veilig voor moeder en kind. Kan over dunne kleding heen gegeven worden en kan wel 3-10 dagen doorwerken. Hier wordt dus niet met olie gewerkt.
Korte herhaal consulten voor zwangeren zijn hierbij mogelijk afhankelijk van je klachten.

Wil je meer informatie of vooraf liever eerst even kennismaken en de praktijkruimte zien? Stel je vragen of maak gelijk een afspraak.
Via de telefoon: 025 2516 224 of mail naar eugenie@praktijkloom.nl

Loome groet,

Eugénie